Eten & drinken in de buurt

Naast onze volledig ingerichte keuken zijn er ook vele eetgelegenheden op loop en fiets afstand. Hier kan heerlijk ontspant worden tijdens een heerlijke maaltijd en/of borrel. We hebben onze lievelingsplekjes hieronder opgesomd. Als er bepaalde dieet wensen zijn of andere vragen, bel ons gerust even! Het is (vooral in de zomer) geadviseerd van te voren te reserveren.

 • Offerte Maaltijden B&B de Loft Kloosterzande

Vast menuaanbod leverbaar in De Loft op aanvraag.

 • Cultuur/eetcafé t Schallemaaj (https://www.facebook.com/schallemaaj/)

  “Ergens in een godvergeten gat gelegen maar daar merk je binnen niks van! Gezellige drukte, leuk interieur, goeie muziek en joviale zaakvoerders! Je kan er gewoon iets gaan drinken of op zondag van een live bandje genieten…”

 • Loungen bij ’t Schor (https://www.tschor.nl/)

  “Ik kwam als kind al met mijn opa op de fiets naar Emmahaven en de Paal gereden om te genieten van het uitzicht. Toen was dat nog gewoon in de scheepswerf van het haventje, nu zitten we boven op de Deltadijk. En nu kan je er ook nog lekker eten en drinken, in een prachtige setting en met dat geweldige uitzicht op de Schelde en ’t Schor (aka Verdronken Land van Saeftinghe voor de niet-locals). Wat moet een mens nog meer?”


 • Pannenkoeken bij ‘t Kabouterke (http://kabouterke.nl/)

  “Heerlijk gegeten, en een feest voor de kinderen. We zijn blij met deze ontdekking, en zullen nog vaak terugkeren.”


 • Seizoensgebonden en lokaal eten bij den Den Burtman (https://www.denburtman.nl/)

  Een gastronomische ervaring met Zeeuwse producten & Japanse invloeden. Contactgegevens en de menukaart staan op de website van Den Burtman.


 • Slow Lunch bij Kint&Co (http://restaurant-kint-en-co.nl/)

  “Kint & Co is verfrissend vrij van concept, boodschap of pretentie – het is meteen duidelijk waarom deze prettige zaak met zijn robuuste, kraakheldere en goed doordachte gerechten alle bestaansrecht heeft. Een 8+!”


 • Terrasje pakken op de markt in Hulst (https://www.tripadvisor.com/Restaurants-g652346-Hulst_Zeeland_Province.html) —> 12 km van Kloosterzande

  “There’s nothing nicer than a stroll around the wall’s in Hulst. It’s an hour’s walk, mostly flat, with ramps off at various points allowing you to get into the centre for shops, drinks etc. Very pretty! Good for wheelchairs, buggys and dogs!!”

“Heerlijk bakkertje waar van zoet tot hartige snacks te vinden zijn. Ook kun je hier ontbijt aan huis bestellen!”

“In dit uniek huiskamercafé, volledig gebaseerd op de tijden van weleer, kan je rustig bekomen van de dagelijkse sleur en weer eens lekker snuiven aan de tijden van weleer. De kaart is lekker simpel! Een heerlijke uitsmijter, lekkere tosti’s en een plak cake bij de koffie. Geniet daarom eerst van een wandeling door Het verdronken Land van Saeftinghe en bespreek de prachtige natuur vervolgens met de lokale bewoners in het café. “

Paviljoen ’t Schor zomer 2018