Over ons

Super leuk dat je onze pagina bezoekt! Hopelijk mogen we jou (en je familie) persoonlijk leren kennen in onze mooie loft. Wij zelf wonen zelf naast de loft, dus voor vragen en tips kunnen we altijd even langs komen!

In de rust en weidsheid van de Kruispolder hebben Leo en Andréa een gerieflijk vakantie appartement ingericht. In het voormalige Bruinebonen pakhuis (hier lagen tonnen bruine bonen; zaden en granen, bestemd voor consumptie in heel Nederland), is een comfortabele Loft gecreëerd van waaruit wandel- en fietstrips kunnen worden ondernomen. De Kruispolder grenst aan het unieke, beschermd natuurgebied “Verdronken Land van Saeftinghe”; het grootste brakwater-schorrengebied van Europa.

Wandel excursies door dit oerlandschap (uitsluitend met gids!) kunnen gereserveerd worden via de site van het Zeeuws Landschap. In de directe omgeving zijn woonkernen (o.a.: Baalhoek; Graauw; Lamswaarde; Kloosterzande en het vestingstadje Hulst (met de mooiste kerk van Nederland)), met diverse horeca- en winkel voorzieningen. Op loopafstand ligt de jachthaven van WSV Paal. Ook kunnen gewone- en/of e bikes gehuurd worden in moderne fietswinkels in o.m. Kloosterzande en Hulst. Met de auto liggen Vlaamse steden als Antwerpen; Gent; Brugge binnen handbereik. We hopen u eens op onze locatie te kunnen ontvangen en te laten genieten van de Zeeuws-Vlaamse gastvrijheid

Groetjes, Andrea en Leo